Μεταχειρισμένες

Μηχανές

 
Διαθέτουμε κάθε τύπου μηχανή για Mercedes και Smart 
mixani
 

Μεταχειρισμένες

Πόρτες

 
Διαθέτουμε κάθε τύπου είδη φανοποιίας για Mercedes και Smart
porta
 

Μεταχειρισμένες

Ζάντες

 
Διαθέτουμε κάθε τύπου ζαντολάστιχο για Mercedes και Smart
 
 • 01

  Εταιρεία

  Bibis-Parts

   
  Εάν είστε κάτοχοι μίας Mercedes ή ενός Smart, τότε είναι βέβαιο ότι ένας από τους καλύτερούς σας... φίλους είναι ο «Μπιμπής»! Τριάντα χρόνια τώρα, έχοντας ως προτεραιότητα τη δική σας εξυπηρέτηση, εισάγουμε ανταλλακτικά της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων, ενώ τα τελευταία 15 έτη δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία και στο κομμάτι των πιο διαδεδομένων μικρών αμαξιών στην Ελλάδα.
 • 02

  Mercedes

  Benz

   
  Παρουσιάστηκε πρόβλημα με τη Mercedes σας; Μην ψάχνετε άλλο, στη «Mercedes-Bibis» έχουμε τη λύση, καθώς διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά Mercedes Benz! Η εμπειρία των συνεργατών μας σας βοηθά να επιλέξετε το καλύτερο ανταλλακτικό για Mercedes Benz, την ώρα που σας προσφέρουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων, από καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Mercedes Benz. Η «Bibis- Parts» εγγυάται για την πιστότητα και την ποιότητα κάθε σας αγοράς, καθώς με τριάντα χρόνια εμπειρίας σε ανταλλακτικά Mercedes Benz, αποτελεί μονόδρομο για κάθε «ψαγμένο» καταναλωτή.
 • 03

  Mercedes

  Smart

   
  Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα Smart, η «Mercedes-Bibis» είναι η σωστότερη επιλογή του καταναλωτή που αναζητά ποιοτικά ανταλλακτικά Mercedes Smart. Είτε επιθυμείται προϊόντα «του κουτιού», είτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Mercedes Smart σε πολύ καλή κατάσταση, μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημά μας.

Bibis-Parts

Εάν είστε κάτοχοι μίας Mercedes ή ενός Smart, τότε είναι βέβαιο ότι ένας από τους καλύτερούς σας... φίλους είναι ο «Μπίμπης»! Τριάντα χρόνια τώρα, έχοντας ως προτεραιότητα τη δική σας εξυπηρέτηση, εισάγουμε ανταλλακτικά της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων, ενώ τα τελευταία 15 έτη δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία και στο κομμάτι των πιο διαδεδομένων μικρών αμαξιών στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

Που Βρισκόμαστε

Επικοινωνία

Για πληροφορίες σχετικά με ανταλακτικά Mercedes Benz & Smart και την διαθεσιμότητα τους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας εδώ:

Τηλ: +30.210-8321068

Ε-mail: mercedessmartbibis13@hotmail.gr

 1372898946_facebook_circle_gray.png  1372898954_twitter_circle_gray.png