Η εταιρεία

Εάν είστε κάτοχοι μίας Mercedes ή ενός Smart, τότε είναι βέβαιο ότι ένας από τους καλύτερούς σας... φίλους είναι ο «Μπιμπής»! Τριάντα χρόνια τώρα, έχοντας ως προτεραιότητα τη δική σας εξυπηρέτηση, εισάγουμε ανταλλακτικά της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων, ενώ τα τελευταία 15 έτη δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία και στο κομμάτι των πιο διαδεδομένων μικρών αμαξιών στην Ελλάδα.

Στόχος μας φυσικά, να βρείτε ότι αναζητάτε στις πιο προσιτές τιμές και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μία επίσκεψη στο κατάστημά μας, θα σας πείσει για την ανεξάντλητη γκάμα ανταλλακτικών για Mercedes και Smart, την ώρα που σίγουρα δύσκολα θα έχετε ξαναδεί πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε μία εποχή που κάθε ευρώ μετράει για τον καταναλωτή. Μία πρώτη ματιά, μπορείτε φυσικά να ρίξετε και εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας «Bibis-Parts».

Για την ώρα, το κατάστημά μας στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 12, στους Αγίους Αναργύρους στεγάζει και ικανοποιεί τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους. Στο εγγύς μέλλον, θα μπορείτε να επισκεφθείτε και τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στα Κάτω Πατήσια, στην οδό Ρεγκούκου 21. Για ανταλλακτικά Mercedes και Smart λοιπόν, κάθε δρόμος οδηγεί στην «Bibis-Parts»!

Bibis-Parts

Εάν είστε κάτοχοι μίας Mercedes ή ενός Smart, τότε είναι βέβαιο ότι ένας από τους καλύτερούς σας... φίλους είναι ο «Μπίμπης»! Τριάντα χρόνια τώρα, έχοντας ως προτεραιότητα τη δική σας εξυπηρέτηση, εισάγουμε ανταλλακτικά της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων, ενώ τα τελευταία 15 έτη δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία και στο κομμάτι των πιο διαδεδομένων μικρών αμαξιών στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

Που Βρισκόμαστε

Επικοινωνία

Για πληροφορίες σχετικά με ανταλακτικά Mercedes Benz & Smart και την διαθεσιμότητα τους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας εδώ:

Τηλ: +30.210-8321068

Ε-mail: mercedessmartbibis13@hotmail.gr

 1372898946_facebook_circle_gray.png  1372898954_twitter_circle_gray.png